Crazy 88 City Game  & Popquiz Diner

Crazy 88 City Game & Popquiz Diner

Culinair groepsuitje

Uitjes Utrecht

Zoekt u teambuilding, gezelligheid, gekkigheid midden in het centrum van Utrecht?  Dan zit u met de Crazy City Game in Utrecht helemaal goed! Dit is namelijk het gekste en leukste spel voor een vrijgezellendag, personeelsuitje of teamdagje rondom de Oudegracht en de Singel!

Uw groep wordt in teams verdeeld door onze crazy begeleider. Ieder team ontvangt een plattegrond van het gebied en een opdrachten formulier met raadsels, spellen, vragen en opdrachten. Ontdek de stad op de leukste manier en verleg uw grenzen!

Wie gaat het redden binnen de tijd? Wie lost de raadsels het snelst op? En wie is het meest creatief? Kortom: Wie gaat er vandoor met de titel: Winnaar Crazy City Game Utrecht 2011?

Natuurlijk sluiten wij af in een gezellig, typisch Utrechsss cafe voor de prijsuitreiking. Dit doen wij uiteraard onder het genot van een lekkere borrel!

Na deze strijd van vandaag brengt onze Crazy begeleider jullie naar het gezellige restaurant waar jullie swingend doorgaan voor het Popquiz a Gogo Dinerspel! Gemma Glitter, jullie stapelgekke host, is een groot muziek liefhebber en zal er vanavond een waar feestje van maken…

In teams spelen jullie tegen elkaar in de verschillende Golden Oldies Ronde, Ultimate Dance Battle, Neerlands Best en de TV Tunes! Gemma heeft muziek van de jaren 80 tot de hit van de Jeugd van Tegenwoordig, kortom, voor ieder wat wils! ( en weets 😉

O ja, en tussen de feestrondes door kunnen jullie ook nog genieten van een lekker 3-gangen diner.

Na deze vrolijke teambuildingsdag gaan jullie gegarandeerd in polonaise de deur weer uit! Een ideale combinatie van een actief programma en een muzikaal teambuildingsdiner is de Crazy 88 City Game & Popquiz a Gogo Diner in Utrecht!
 

Dit programma is inclusief

– Begeleider
– Plattegrond, camera en opdrachten boekje
– Borreltje in cafe
– Prijsuitreiking
– 3-gangen diner
– Host Gemma Glitter
– Popquiz
– Accesoires
– Prijs voor de winnaars

Tijdsduur 6 uur

Prijs
10 – 15 personen € 75,00 p.p. incl. BTW
> 15 personen € 69,50 p.p. incl. btw

Optioneel Boek bijvoorbeeld vooraf een Vintage Workshop, Workshop Rappen of Smartlappen Workshop vanaf 25,00 per persoon incl. BTW om de teambuilding personeelsuitje of groepsuitje in Utrecht  helemaal compleet te maken!

Onze uitjes zijn ideaal als vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

 Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

 

Onze uitjes zijn te boeken in de volgende steden:

  • Amsterdam
  • Alkmaar
  • Utrecht
  • Den Haag
  • Den Bosch
  • Rotterdam
  • Leiden
  • Breda
  • Op locatie