Oh Oh Cherso Party

Oh Oh Cherso Party

Culinair groepsuitje

Uitjes Themafeesten

De grootste hit van 2011 Oh,oh Cherso is nu tot een heus themafeest omgetoverd! De Oh, oh Cherso Party is een disco avond met swingende muziek, platina blond haar en lekkere tequilla shots!

Uw groep wordt op de feestlocatie ontvangen door onze Platinablonde Barbie met een spannend shotje. Zo komt iedereen meteen in de Oh, oh, Cherso stemming!

Barbie zal het buffet openen, warm en koud ( MET frikandellen en kroketten ), om vast een “bodempie” te leggen voor dat het grote feest losbarst.

Natuurlijk zorgt de Cherso DJ ervoor dat de sfeer er al lekker inzit, met de meest swingende hits van nu! Kom dus verkleed als Jokertje of Barbie; platinablondhaar, veel tattoeages, stekels, grote borsten en netpanties!

Geniet van lekkere shots tequilla om gelijk op het Oh, oh, cherso niveau te komen!In het midden van de dansvloer hebben wij voor een echte “Paal” gezorgd…Ja, ja een paal om te dansen, ja! Waag een zwier om de paal en ga helemaal los op de dansvloer tijdens de Oh oh Cherso Party!

Boek het hilarische themafeest Oh,oh, Cherso Party voor fantastisch themafeest, bedrijfsfeest of personeelsfeest een avond om nooit meer te vergeten! ( of juist wel…)

De Oh oh Cherso Party kan in de volgende steden worden geboekt: Amsterdam, Utrecht, Alkmaar, Haarlem, Den Haag, Den Bosch, Breda, Rotterdam, Leiden en op locatie!


Dit programma is inclusief
Locatie
– Host Platinablonde Barbie
– Uitgebreid buffet ( naar keuze )
– Danspaal
– DJ, geluid en muziek
– 3 tequellashots
– Decoratie, zaalhuur en personeel

min. aantal personen 25 personen

tijdsduur 4 uur

prijs p.p.

25 – 50 personen €  85,00 p.p. incl. btw
50 – 100 personen € 75,00 p.p. incl. btw
> 100 personen € 62,50 p.p. incl. btw

optioneel Boek bijvoorbeeld vooraf een gezellig teambuildingsspel zoals de Crazy City Game in een van onze steden a 22,50 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam, Utrecht, Alkmaar, Den Haag, Rotterdam, Den Bosch, Leiden of een andere stad compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Onze feestavonden zijn te boeken in de volgende steden:

  • Amsterdam
  • Alkmaar
  • Utrecht
  • Den Haag
  • Den Bosch
  • Rotterdam
  • Leiden
  • Breda
  • Op locatie