Themafeest Oh, Oh Cherso

Themafeest Oh, Oh Cherso

Culinair groepsuitje

Uitjes Themafeesten

Oh, Oh, Cherso!!! Wie kent ze niet? Barbie en Sterretje, de gezichten van de Oh, oh Cherso party!

DE Hit van 2010 is nu tot een heus themafeest omgetoverd! Op een geweldige locatie of partyschip wordt u ontvangen door onze Platinablonde Barbie met een cherso shotje om maar meteen in de stemming te komen.

Aan boord staat het buffet al klaar, warm en koud ( indien gewenst MET frikandellen en kroketten ), om vast een “bodempie” te leggen voor het grote feest los zal barsten. Natuurlijk zorgt de Oh, oh Cherso DJ ervoor dat de sfeer er al lekker inzit met de gezellige vakantiehits! Lekker fout dansen op de leukste Hollandse hots, ouwe house en pop zodat er wel gedanst moet worden! Kom dus verkleed als Jokertje of Barbie; uberblond haar, veel tattoages, stekels, grote borsten en netpanties!

In het midden van de dansvloer hebben wij voor een echte “Paal” gezorgd…Ja, ja een paal om te dansen, ja! Tijdens het buffet, zal paaldanseres Pascalle een workshop en demonstratie “paaldansen” geven! Als de voetjes van de vloer zijn, verwachten wij dan ook dat iedereen net zo goed als Pascalle kan paaldansen…

Als het feest dan echt is losgebarsten, gaan wij rond met lekkere shots tequilla of mix du chef om gelijk op het Oh, oh, cherso niveau te komen!

Boek het hilarische Themafeest “Oh,oh, Cherso” op een toplocatie in Nederland, uw eigen bedrijfslocatie, het strand of een partyschip voor een avond om nooit meer te vergeten! ( of juist wel…)

Optioneel:
Geen zin om zelf kleding en accesoires te regelen? Geen probleem met Mam’s Kast! Deze mobiele verlkeedwinkel komt op locatie voor uw bedrijfsfeest, themafeest of personeelsparty om iedereen die wil te verkleden met de mooiste accesoires!

Prijs: € 400,- excl. BTW ( max. 4 uur )

Duur:
4 uur

Inclusief:

– 4 uur Boothuur
– Paaldanseres Priscilla
– UItgebreid buffet ( naar keuze )
– Onbeperkt Hollandse Bar ( bier, wijn, fris, koffie, thee )
– Welkomstshot
– Paaldans Cursus & show
– Tequilla shots en mix du chef
– Decoratie, prijzen en personeel


Prijzen:

50 – 100 personen: € 89,00 p.p. incl. BTW

100 – 150 personen: € 74,00 p.p. incl. BTW

150 personen – 200 personen: € 62,00 p.p. incl. BTW

> 200 personen: € 60,50 p.p. incl. BTW