Wie is de Maffiabaas? Dinerspel Haarlem

Wie is de Maffiabaas? Dinerspel Haarlem

Culinair groepsuitje

Uitjes Haarlem

Speel het spannende en hilarische spel ” Wie is de Maffiabaas? ” met uw personeelsuitje of vrijgezellenfeest in Haarlem!

U wordt ontvangen in een gezellig restaurant door Olga, de Russische Schone uit de onderwereld van Moskou. Zij zal het spel begeleiden.

Uw groep wordt verdeeld in  teams van 5 tot 8 personen. Maarrr…in ieder team zit 1verborgen maffiabaas. Aan hen de zware taak de boel te saboteren, maar natuurlijk wel zodanig, dat dit niet opvalt!

De maffiabaas behoort nl tot een andere familie en wil het geld afpakken. In verschillende rondes spelen de teams de spellen en kan  geld verdiend worden of drugs…Wie is bij jullie de Maffiabaas?!

Spanning alom, vertrouw niemand tijdens het Maffia Spel!

 

Dit programma is inclusief

– Uitgebreid 3-gangen diner
– Olga
– Spelmateriaal en prijs
– Accesoires voor de teams
– Prive Zaal in gezellig restaurant in Haarlem

Min aantal personen 15 personen

Tijdsduur 3 uur

Prijs 52,50 p.p. incl. BTW

Optioneel Boek bijvoorbeeld vooraf een Hilarische City Game om de teambuilding personeelsuitje of groepsuitje in Haarlem helemaal compleet te maken! Onze uitjes zijn ideaal als vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

 Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Wilt u meer informatie ontvangen over het Maffia Spel in Utrecht, Alkmaar of een andere stad? Of wilt u een Maffia Spel op uw eigen locatie? Neem contact met ons op.