Beach Experience & BBQ!

Beach Experience & BBQ!

Culinair groepsuitje

Uitjes Strand

Bent u op zoek naar een actief, uitdagend maar vooral ook heel erg gezellig bedrijfsuitje, personeelsuitje of groepsuitje op het Zandvoortse Strand? Dan is deze Beach Experience met zomerse BBQ zeker wat voor jullie!

Tijdens dit sportieve dagprogramma staat teambuilding en gezelligheid centraal, want wij zijn ten slotte op het knusse Noord Hollandse strand! Vandaag staat er een combinatie van de meest unieke strandactiviteiten op het programma. Zo heeft u vast nog nooit geraft of gekanoed in de branding van de Noordzee…

Beleef samen met collega’s, vrienden of familie een zomers groepsuitje op het strand en verleg je grenzen!

Jullie groep wordt ontvangen door onze begeleiders op het zonnige ( althans dat hopen wij natuurlijk! ) strand van Zandvoort! Vandaag hebben wij een actieve en hele uitdagende strandactiviteit voor jullie in petto, want jullie gaan een heuse Beach Experience doen! Dat betekent dat jullie van de meest spannende strand sporten op het strand een stukje zullen gaan leren!

In 3 groepen zullen jullie de branding en het zand verkennen met kano’s tijdens het brandingkanoen. inderdaad! Kanoeen op de golven van de zee. Makkelijk? Dat zeker niet! naast de kano’s gaan wij nog een stapje verder met Rafting. Een stukje wilder en uitdagender! Ook een golfsurf clinic zal niet ontbreken! Water een beetje koud? Echt niet! Jullie zijn toch echte die hards? Natuurlijk zou een zomers zonnetje niet misstaan, helaas kunnen wij die garantie niet altijd geven. maar een goede attitude is natuurlijk altijd belangrijk…

Iedere groep rouleert na ongeveer 45 minuten. Als alle groepen de golfclinic, de raft experience en gekanoed hebben, is het tijd voor een ouderwets Beach Volleybal toernooi! Lekker met de voetjes in het
zand spelen jullie in teams tegen elkaar. Welk team gaat er met de titel “winnaar Beach Experience 2015” vandoor? jullie toch zeker? gooi dus alles in de strijd en beleef  deze actieve teambuilding activiteit op het altijd gezellige Zandvoortse strand!

Tijdens de prijsuitreiking zal het winnende team bekend gemaakt worden onder het genot van een borrel, dat hoort er natuurlijk ook bij! Na de prijsuitreiking wordt de BBQ aangestoken en kunnen jullie nog lekker nagenieten van een uitgebreid bbq menu in een van de sfeervolle strandtenten in Zandvoort. Wij werken o.a. samen met Paal 69, Club Nautique en Far Out.

Borrel en klets nog even na en als jullie willen kan er altijd ’s avonds nog gedanst worden, op het Zandvoortse strand zijn er zeker de leukste strandfeestjes!
De Beach Experience & BBQ in Zandvoort is een ludiek, sportief en zomers uitje voor een geslaagd personeelsuitje, bedrijfsuitje of groepsuitje.

Voorbeeld programma

14:00 – 14:30  Ontvangst & speluitleg
14:30 – 16:30 Branding activiteiten ( in 3 groepen die rouleren
16:30 – 17:30 Beach Volleybal Toernooi
17:30 – 18:00 Prijsuitreiking & Borrel
18:00 – 20:00 BBQ

Dit programma is inclusief


– Begeleider(s)
– Brandingkanoen, raften & golfsurf clinic
– Spelbenodigdheden
– Fles bubbels voor het winnende team
– Prijsuitreiking & drankje
– Uitgebreide BBQ

min. aantal personen 15 personen

tijdsduur +/- 5 uur

Prijs
10-15 personen: 100,00 p.p. incl. BTW
> 15 personen: 85,00 p.p. incl. BTW

optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend een oet gezellig “Ik Hou van Holland spel, ik Hou van Televisie spel of Popquiz a Gogo!” a €24,50 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje op het strand compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Onze uitjes zijn te ook te boeken op de volgende stranden, vraag naar de mogelijkheden!:

  • Strand Zeewolde
  • Castricum
  • Katwijk aan Zee
  • Strand Scheveningen
  • Wijk aan Zee
  • Bloemendaal aan Zee
  • Wijk aan Zee
  • Zandvoort
  • Op locatie