Vintage Workshop

Vintage Workshop

Culinair groepsuitje

Uitjes Dagarrangement

Speciaal voor de vrouwen: Het meest creatieve vrijgezellen uitje met vriendinnen, groepsuitje of teamuitje boek je met de Vintage Workshop, de meest unieke, hippe en gezellige workshop in Nederland!

Pimp je outfit met de leukste modebewuste workshop en kom erachter hoe creatief je kunt zijn! Ben jij dat oude T-shirt ook helemaal zat? Mooi! Want tijdens de Vintage Workshop maken van iets ouds, iets heel anders! En niet alleen maar anders, maar ook hip natuurlijk! Want Vintage is helemaal Hot and happening..

Jullie groep wordt ontvangen door onze Vintage begeleider op onze locatie in het centrum. Eerst tijd voor een lekker drankje, dus settle jezelf en klets lekker bij. De workshop begint met een uitleg over Vintage. Want wat is Vintage nou eigenlijk? Is dat kleding uit de jaren 70 en 80? Of is dat kleding van de rommelmarkt? En waar komt het vandaan? Oude kleding wil natuurlijk niet zeggen dat dat ook meteen hip is; je moet het hip máken!

Samen met onze begeleiding gaan jullie eerst je eigen stijl bepalen door middel van het maken van een Moodbord. Knip, plak en zoek de kleuren bij elkaar die het best bij jou passen om de stijl te vinden die je leuk vindt.

Nadat iedereen haar moodbord heeft laten zien, kan er echt gewerkt worden. Het T-shirt dat jullie zelf hebben meegenomen, wordt vandaag helemaal gepimpt! Met bepaalde knip -en knooptechnieken, maak je van dit oude shirt een cool truitje die je ook nog kunt stylen met diverse applicaties of stukken stof.

Herontdek je oude kleding en laat je creatieve geest het werk doen! Dat stomme shirt dat alleen maar in de kast hangt en nooit draagt, wordt vandaag een fantastisch nieuw kledingstuk!
Natuurlijk geeft de Vintage expert jullie nog een aantal leuke tips & tricks over de mode van toen en nu…

Herontdek je kledingkast en krijg de leukste nieuwe inzichten tijdens de unieke Vintage Workshop van Funny Events!

NB. Iedereen neemt 1 eigen T-shirt mee!

Liever iets anders pimpen? Wij hebben ook wollen mutsjes om te pimpen of neem je vestje, truitje of ander gek kledingstuk mee en maak er iets moois van tijdens de workshop!

De Vintage Workshop is een superleuke teambuildingsvtiviteit voor een teamuitje of vrijgezellenuitje met vrouwen!

Dit programma is inclusief

– 2 uur durende workshop
– 1 drankje inclusief
– Applicaties, stof, naaigerei
– Vintage Expert
– Locatie

min. aantal personen 10 personen

tijdsduur 2 uur

prijs
10 – 15 personen 27,50 p.p. incl. btw
> 15 personen 25,00 p.p. incl. btw

optioneel Boek aansluitend bijvoorbeeld het geszellige Ik Hou van Televisie Dinerspel of Popquiz a Gogo Diner om jullie vrijgezellenfeest of teamuitje helemaal compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Onze uitjes zijn te boeken in de volgende steden:

  • Amsterdam
  • Alkmaar
  • Utrecht
  • Den Haag
  • Den Bosch
  • Rotterdam
  • Leiden
  • Breda
  • Op locatie

 

Een Stadsspel of Workshop combineren met een lekkere uitgebreide lunch? Dat kan! Begin uw bedrijfsuitje, teamuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest met een uitgebreide broodjeslunch met koffie, thee, jus d’orange en melk! Vanaf € 19,50 per persoon inclusief btw!