Ranking the Stars Diner

Ranking the Stars Diner

Culinair groepsuitje

Uitjes Breda

Bekijk hier het hilarische, veelbesproken en ontluikende dinerspel van Breda: het Ranking the Stars Dinerspel!

Een avond uit met een pittig vrijgezellenfeest of uitdagend personeelsuitje, waarna u uw collega’s of vrienden misschien heel anders zult gaan bekijken!

Uw groep wordt ontvangen in een gezellig restaurant in hartje Breda, door onze host Paulien de Leeuw 😉 U kent haar toch wel? Die gekke presentatrice die geen blad voor de mond neemt!

Zij zal vanavond, tussen de gangen door van een lekker diner, de beste, foutste en gekste stellingen aan u voorleggen. Wie verzint de beste smoezen? Wie kan er het slechtst dansen? Wie geeft altijd de leukste complimentjes? Wie is er het schoonst thuis? Wie zou er expres door een plas fietsen als er iemand naast loopt?

Zij zal jullie groep in teams verdelen, die tegen elkaar de Ranking lijsten maken! Kom alles van ze te weten, maar ook over uzelf!

Kom alle grappige verhalen, schandalen, afgangen en anekdotes te weten tijdens het Ranking the Stars diner in Breda!

Na de laatste ronde wordt de persoon bekend gemaakt die het meest vaak op 1 stond… En is dat nou een goed teken of niet?!

Leer je collega’s, vrienden of vriendinnen op een hele andere manier kennen en speel mee met het Ranking the Stars Dinerspel in Breda! De leukste teambuildingsavond uit!

NB. Ranking the Colleagues met het bedrijf spelen met eigen stellingen? Dat kan ook! Wij maken graag een Ranking the Stars Quiz op Maat voor u!


Dit programma is inclusief

– 3-gangen diner
– Pauline de Leeuw
– Spelmateriaal & accesoires voor de teams
– Prijs voor het winnende teamz

Tijdsduur 3 uur

Min aantal personen 10 personen

Prijs

10-15 personen: 55,00 p.p. incl. BTW
> 15 personen: 52,50 p.p. incl. BTW

Optioneel Boek bijvoorbeeld vooraf het spannende teambuildingsspel Maffia Mania of Waar is de Mol Stadsspel om de teambuilding personeelsuitje of groepsuitje helemaal compleet te maken! Onze uitjes zijn ideaal als vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!


Onze uitjes zijn te boeken in de volgende steden:

  • Amsterdam
  • Alkmaar
  • Utrecht
  • Den Haag
  • Den Bosch
  • Rotterdam
  • Leiden
  • Breda
  • Op locatie