Erotische Schilderen – Workshop Naakmodel schilderen

Erotische Schilderen – Workshop Naakmodel schilderen

Culinair groepsuitje

Uitjes Dagarrangement

Op zoek naar een uitdagende en sexy workshop voor een spannend vrijgezellenfeest met mannen of met vrouwen? Verras de vrijgezel dan met dit erotische arrangement! De workshop Erotisch Schilderen – Naaktmodel Schilderen heeft alles in huis voor een fantastisch, sexy en vooral heel erg leuk vrijgezellenfeest! Deze workshop combineert een sexy Strip Show met het schilderen van een Naaktmodel…Dat hebben jullie vast nog nooit gezien!

Jullie begeleider ontvangt jullie als Monsieur Jean of Madame Jeanette in een een van onze prive zaaltjes met een drankje. En er volgt nog veel meer! Want vandaag gaan jullie Naaktmodel Schilderen en dat zal Jean of Jeanette voor jullie gaan regelen! Door middel van een spetterende, sexy Strip Show zullen de kleren langzaam verdwijnen en zijn jullie klaar om het eindresultaat van de striptease in verf vast te leggen…

Al rode wangen?! Nog wel zin om te schilderen? Laat je creatieve geest zien en maak een ware Picasso of Rembrandt! Een hilarische dag die zeker voor veel gejoel, gegier en gezelligheid staat, zeker als de vrijgezel van niets weet.

Ga aan de slag met de kwast en de verf en maak een prachtig erotisch stilleven van ons mannelijke of vrouwelijke naaktmodel! En de schilderijen, die krijgen jullie uiteraard mee naar huis om deze dag nooit meer te vergeten!

Dit programma is inclusief

– Kwasten & Materiaal
– Begeleider & Naaktmodel Monsier Jean of Madame Jeanette
– Drankje
– 1,5 uur durende workshop
– Locatie
– Schilderij

Duur: 1,5 uur

Min aantal personen: 10 personen

Prijs:
10 – 15 personen € 44,50 p.p. incl. btw
> 15 personen € 42,50 p.p. incl. btw

Optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend een Crazy 88 Stadsspel, Swingende Popquiz a Gogo of Moordspeldiner om jullie vrijgezellenfeest helemaal compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!


 

 

 

 

 

 

De Workshop Erotisch Schilderen – Naaktmodel schilderen kan in de volgende steden worden geboekt:

  • Amsterdam
  • Alkmaar
  • Utrecht
  • Den Haag
  • Den Bosch
  • Rotterdam
  • Leiden
  • Breda
  • Op locatie

Een Stadsspel of Workshop combineren met een lekkere uitgebreide lunch? Dat kan! Begin uw bedrijfsuitje, teamuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest met een uitgebreide broodjeslunch met koffie, thee, jus d’orange en melk! Vanaf € 19,50 per persoon inclusief btw!