Wie is de Rat? Dinerspel Haarlem

Wie is de Rat? Dinerspel Haarlem

Culinair groepsuitje

Uitjes Haarlem

Speel mee met het spannende en gezellige  Wie is de Rat? dinerspel in het centrum van Haarlem! Perfect voor een geslaagde avond uit met lekker eten een een ludiek spelprogramma tijdens een groepsuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in hartje Haarlem.

In een gezellig en sfeervol restaurant wordt uw groep ontvangen door onze spelbegeleider, die het Wie is de Rat? Dinerspel zal begeleiden. Een avond vol sabotage, ludieke spelletjes en rattenstreken zijn de ingrediënten voor dit geheimzinnige speldiner. Een goede combinatie van teambuilding en gezelligheid!

In teams zal de groep tegen elkaar strijden tijdens de verschillende rondes die tussen de gangen door worden gespeeld. De bedoeling van de rat is natuurlijk om zoveel mogelijk te saboteren. Tijdens de vragen ronde zal deze proberen vragen verkeerd te beantwoorden en tijdens de opdrachten zal deze zorgen dat de puzzel niet gemaakt kan worden omdat er een stukje kwijt is! Echte rattenstreken dus! Maar, de rat kan niet alles zomaar saboteren, want hij wil niet ontmaskerd worden..

Het Wie is de Rat? Dinerspel is gegarandeerd geslaagd bedrijfsuitje, teamuitje of groepsuitje in het centrum van Haarlem en bezorgt u een culinaire avond met een strijdlustig teambuildingselement!


Dit programma is inclusief

– 3-gangen diner
– Wie is de Rat? host
– 3 spelrondes
– Prijsuitreiking

Tijdsduur 3  uur

Prijs 55,00 p.p. incl. BTW

Optioneel Boek bijvoorbeeld vooraf een Expeditie Haarlem om de teambuilding personeelsuitje of groepsuitje in Haarlem helemaal compleet te maken! Onze uitjes zijn ideaal als vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!