Erotic Tupperware Party

Erotic Tupperware Party

Culinair groepsuitje

Uitjes Utrecht

Op zoek naar een sexy en spannend vrijgezellenuitje voor vriendinnen in Utrecht? Bekijk dan hier de Erotic Tupperware Party!
De HIT van dit moment!

Men kent de Tupperware Parties alleen maar van de plastic bakjes en ander keukengerei, maar dit diner is niets van dat!

Laat je verrassen door onze Sex Toys expert Maris, die jullie alle ins en outs van de nieuwste, leukste en lekkerste speeltjes zal presenteren! Nee, je hoeft dus niet naar zo´n dubieuze Sexwinkel, maar de winkel komt naar jullie toe! Daarnaast is de Erotic Tupperware Party alleen voor vrouwen, wij hebben dus de meest vrouwvriendelijke, schattige en leuk uitziende speeltjes voor jullie meegenomen.

Jullie groep wordt ontvangen in een gezellig cafe restaurant in het centrum van Utrecht. Hier gaat het vanavond gebeuren…De tafel staat klaar vol spannende speeltjes, maar Maris wil natuurlijk eerst even jullie kennis van “zaken” testen. Daarom beginnen wij met een Erotische Quiz, om even in de sfeer te komen. Tussen de gangen door speelt zij de quiz met jullie, geeft zij een spoedcursus Lapdancen en worden de speeltjes gepresenteerd.

Tussen de rondes door genieten jullie van een lekker 3-gangen diner. Een hilarische avond met vriendinnen of familie tijdens een vrijgezellenfeest! De vrijgezel, collega of gastvrouw van de avond, krijgt van ons natuurlijk een goodiebag met de leukste toys…

Een avond lachen, gieren, brullen en vooral veel rode oortjes beleven jullie met de Erotic Tupperware Party in Utrecht!

Ook iets voor thuis meenemen? Aan het eind van de party,worden de bestellijsten uitgedeeld en is er de mogelijkheid zelf ook een nieuwe pastelkleurige vrouwvriendelijke toy aan te schaffen!

De Erotic Tupperware Party van Diner Entertainment zorgt voor een nieuwe input in sexy toys en is gegarandeerd een hele gezellige avond voor een vrijgezellenfeest met vriendinnen!!

NB. De vrijgezel extra in het zonnetje zetten? Stuur dan wat leuke vragen over de vrijgezel naar ons toe die wij meenemen in de Erotische Quiz.

De Erotic Tupperware Party kan ook los geboekt worden op locatie bij u thuis. Vraag naar de mogelijkheden.

Dit programma is inclusief

– 3 gangen diner
– Tupperware Host Brenda
– Quiz met geweldige prijs
– Goodiebag voor de gastvrouw of vrijgezel
– Bestellijsten


Tijdsduur 3 uur

Min aantal personen 10 personen

Prijs
10 – 15 personen €57,50 p.p. incl. btw
>15 personen € 55,00 p.p. incl. btw

Optioneel Boek bijvoorbeeld vooraf een Crazy 88 Stadsspel of een Ik Hou van Holland Stadsspel a 24,50 p.p. incl. btw om uw teambuilding personeelsuitje of groepsuitje in Utrecht helemaal compleet te maken! Onze uitjes zijn ideaal als vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!