Expeditie Haarlem Diner

Expeditie Haarlem Diner

Culinair groepsuitje

Uitjes Haarlem

Zoekt u de ultieme teambuilding dag? En niet een suffe speurtocht? Dan zit u bij Diner Entertainment helemaal goed! Wij hebben namelijk een superspannend spelprogramma voor u ontwikkeld! Expeditie Haarlem…

Expeditie Haarlem is een echte strijd door de stad met moeilijke opdrachten, lastige raadsels en ludieke vragen. In teams wordt er tegen elkaar gestreden voor de titel ” Winnaar Expeditie Haarlem 2011 ” en een prijs natuurlijk…

Onder begeleiding van onze host, speelt u met uw team de lastige spellen waarbij het gaat om creativiteit, uithoudingsvermogen en slimheid.

Natuurlijk zouden wij het liefst dit spel ook op een tropisch eiland spelen, maar midden in het centrum van Haarlem zit wel een gezellig cafe waar wij tussendoor een pauze zullen houden om even op adem te komen en een tussenstand te bekijken.

Aan het eind van het spel zal het winnende team bekend worden gemaakt tijdens de prijsuitreiking. Na al die spellen en spanning heeft u vast wel trek; wij hebben een heerlijk 3-gangen diner voor u gereserveerd in een typisch Hollands restaurant!

Inclusief:

– Spelmateriaal
– Host Expeditie Alkmaar
– Drankje tussendoor
– Prijsuitreiking
– 3-gangen diner

Duur:

5,5 uur

Vanaf:

10 personen

Prijs:

55,00 p.p. incl. BTW

Optioneel:

Boek bijvoorbeeld aansluitend een Popquiz a Gogo om alle gouwe ouwe’s nog eens te horen en wie weet gaan de voetjes van de vloer….